Happn Mod Apk 26.19.0 Download Laatste Versie 2022
Applicatie naam Happn Mod Apk
Genre levensstijl
Maat 77 MB
Laatste versie v29.7.1
MOD-info Voor Android
Krijg het aan Google Play
Bijwerken December 27, 2023

We leven in een samenleving waar er enkele beperkingen zijn onder de mensen en daarom zijn zelfs de mensen die zo dicht bij elkaar staan ​​niet dapper genoeg om hun emoties te accepteren. In deze situatie is het erg moeilijk om de perfecte match voor jezelf te vinden en daarom moeten we naar de dating-apps gaan om de partner te vinden die we nodig hebben in ons leven.

Er zijn verschillende dating-apps op de markt, maar Happn is een app die je zal helpen je ware match te vinden. Het laat je ook de mensen vinden waarmee je het pad hebt gekruist en je kunt je match ook op een bepaalde locatie vinden. Het is een uitzonderlijke dating-app die je helpt om je gevoelens te delen met behulp van een like en je zult ook in staat zijn om de gevoelens van de andere persoon te kennen. Als u op zoek bent naar een uitzonderlijke dating-app, dan zal Happn zeker iets voor u zijn.

Happn MOD APK

 

Wat is de Happn-app?

Happn is een dating-app die je helpt om je perfecte match te vinden in verschillende delen van de wereld. Je zult ook in staat zijn om de mensen te vinden die je nauwelijks in je straten ziet en je zult ook in staat zijn om je partner in een bepaald gebied te zoeken. U kunt in deze app eenvoudig uw profiel maken en likes naar andere mensen sturen.

Wat is de Happn MOD APK?

Het is de aangepaste versie van de Happn-app. In deze gehackte versie heeft de gebruiker toegang tot de premium-versie van deze app en daarom kunnen ze het perfecte profiel maken dat meer mensen zal aantrekken. Je kunt deze app ook gebruiken zonder videoadvertenties.

Hoe weet je wie je leuk vindt op Happn?

Wanneer iemand je profiel op de Happn-app leuk vindt, wordt het hartpictogram op je profiel rood. Als je wilt weten wie je profiel leuk vindt, moet je op het hartpictogram klikken. Als u een premium-gebruiker bent, kunt u de persoon kennen die uw profiel leuk vindt. Als u een gewone gebruiker wilt, kunt u de mensen die uw profiel leuk hebben gevonden niet kennen.

Hoe kom je in contact met mensen op Happn?

Als je iemand leuk vindt in de Happn-app, kun je op het toverstafpictogram klikken dat op hun profiel verschijnt, door erop te klikken, kun je ze een like sturen die ook als verliefd kan worden genoemd en als de andere persoon is geïnteresseerd in jou, dan kan hij of zij je ook een like sturen. Daarna kun je chatten.

Happn MOD APK

 

Kenmerken van de Happn-app

Eenvoudig in gebruik

Deze app is heel eenvoudig. Je hoeft alleen maar je profiel aan te maken om likes naar andere mensen te sturen. Wanneer je een persoon leuk vindt in deze app, kun je ze een oogje sturen en als ze geïnteresseerd zijn, sturen ze je een oogje terug.

Vind mensen bij jou in de buurt

Dit is de meest verbazingwekkende functie van de app. Hiermee kunt u de mensen vinden met wie u uw pad hebt gekruist, op deze manier kunt u iedereen vinden die u dagelijks ziet.

Zoek in een bepaald gebied

U kunt ook zoeken naar uw partner in een bepaald gebied.

Deel je gedachten

Nadat je een match hebt gemaakt, kun je ook met andere personen chatten om je gedachten te delen. Hierdoor kun je je meer op je gemak voelen bij je partner.

Maak je profiel aan

Om verzoeken naar andere mensen te sturen, moet je eerst je profiel maken en je zult ook een profielfoto moeten toevoegen zodat mensen zich tot je aangetrokken voelen.

Happn MOD APK

 

Kenmerken van de Happn MOD APK

Premium beschikbaar

In de aangepaste versie van happn zullen de premium features beschikbaar zijn.

Gratis te gebruiken

Happn MOD APK is helemaal gratis te gebruiken.

Kijk wie je profiel leuk vindt

Met behulp van deze MOD-versie kun je ook de mensen kennen die je profiel leuk vinden.

Happn MOD APK

Conclusie

Happn is een dating-app waarmee je je interesse kunt tonen aan de andere profielen door ze likes te sturen. U kunt communiceren met alle mensen die bij u in de buurt wonen. Om de best mogelijke ervaring met deze app te krijgen, kun je overschakelen naar Happn Mod APK.

Veelgestelde vragen

Q. Wat zijn de kosten voor Premium van Happn?

U moet $ 24,99 uitgeven om een maand premium te krijgen.

Q. Is Happn veilig om te gebruiken?

Ja, het biedt u zoveel privacyopties.

2.33 / 5 ( 33 votes )

Leave a comment

ApkModGet.com