Snapchat Mod Apk V11.78.0.39 Onbeperkt Alles Downloaden
Applicatie naam Snapchat Mod-apk
Uitgever Snap Inc
Genre sociaal
Maat 138.67 MB
Laatste versie v12.65.0.38
MOD-info Voor Android
Krijg het aan Google Play
Bijwerken December 25, 2023

Elke dag komen er steeds meer leuke applicaties bij en hebben ze hun eigen specifieke functie. De applicaties zoals Facebook, Twitter, Instagram en meer hebben ook camera's voor de mensen om foto's te maken, filters over hen toe te voegen en vervolgens te delen met de vrienden en kameraden in de vorm van een verhaal.

Een andere geweldige app die bestaat, is de Snapchat Mod Apk, die volledig een app is met de kleurrijke en unieke filters, waarmee je op afbeeldingen kunt klikken en deze vervolgens verder kunt delen in je verhaal of in de grafieken. De Snapchat is ongetwijfeld een heel leuke app, maar hij had enkele tekortkomingen.

We zullen ze niet echt een defect noemen omdat ze zijn gedaan voor de privacy van de mensen. Maar op de een of andere manier bestond de Snapchat-mod apk waarmee de mensen screenshots van andermans selfies en verhalen kunnen maken zonder dat ze hiervan op de hoogte worden gesteld. Deze Snapchat-mod-apk heeft veel te bieden in zijn geweldige functies die iedereen nu wil. Laten we dus naar de functies en alle andere kleine en belangrijke details gaan die u erover moet weten.

Snapchat Mod Apk

 

Voor-en nadelen

Vrij

Deze applicatie is gratis, zelfs als deze enkele ontgrendelde functies biedt. U hoeft er niets voor te betalen en kunt helemaal gratis genieten van de functies en het downloaden van deze app.

Schermafbeeldingen zonder melding

Nu kun je de schermafbeeldingen van de verhalen van je vrienden krijgen zonder dat ze hiervan op de hoogte worden gesteld. Het behoudt de privacy voor u en u kunt gemakkelijk iemands foto's opslaan.

Geen vervaldatum

De snaps en de verhalen zullen nooit verlopen. U kunt ze op elk moment bekijken wanneer u maar wilt.

nadelen

Onethisch

Omdat de functie gebruikers in staat stelt om screenshots van andermans verhalen te maken zonder hun berichtgeving, lijkt dit nogal onethisch en erg misleidend. Dit is dus het grootste nadeel van deze app.

Functies

Snapchat Mod Apk

Vrij

Deze applicatie is 100% gratis en vereist nooit kosten. Tijdens het downloaden en in de toekomst hoef je geen kosten te betalen om de functies te ontgrendelen.

Geen verloop van snaps

De snaps van je vrienden zullen nooit verlopen, in tegenstelling tot de originele Snapchat-applicatie. U kunt alle snaps in uw chats opslaan. Hierdoor raak je ze nooit kwijt en bewaar je ze voor altijd in je geheugen.

Maak screenshots

Je mag nu screenshots maken van de verhalen van je vrienden omdat dit niet beschikbaar was in de echte Snapchat-applicatie. Meestal krijgen de vrienden automatisch een melding wanneer u een screenshot maakt. Maar met deze Snapchat-mod kun je zoveel screenshots maken als je wilt zonder iemand op de hoogte te stellen.

uitgeschakelde timer

De timer is uitgeschakeld als je de snapshots wilt bekijken. U kunt ze op elk moment bekijken zonder dat er een tijdslimiet voor is.

Aftellen uitgeschakeld

Een andere geweldige functie van deze app is dat het aftellen voor uw gemak is uitgeschakeld.

Team Snapchat overslaan

Met deze app kun je nu de Snapchat-verhalen van het team overslaan. Je wordt niet langer gedwongen om de verhalen te bekijken door het team Snapchat en mag ze overslaan om je tijd te besparen.

Niet-bekeken snaps

De niet-bekeken snaps worden altijd verwijderd, maar nu kunt u ze bewaren en later bekijken wanneer u maar wilt.

Makkelijk te gebruiken

Deze applicatie is heel eenvoudig te gebruiken en bevat geen speciale kennis om meer te weten om hem te kunnen bedienen. Elke functie is eenvoudig en zeer betrouwbaar.

Veilig

Deze applicatie is zelfs veilig te downloaden. Normaal gesproken zijn veel mod-apps niet veilig voor een bepaald systeem. Hoewel de Snapchat-mod zeer veilig te downloaden is en dus vrij is van alle beveiligingsbedreigingen zoals virussen, wormen, hackers, malware en meer.

Tegen verbanning

Deze app bevat de anti-banfunctie waardoor je nooit tegen elke prijs van deze app verbannen wordt. Wanneer je een mod-versie van een game of app gebruikt, zijn er meestal kansen om verbannen te worden omdat je de app illegaal gebruikt. Maar je zult het voor altijd kunnen blijven gebruiken, omdat deze app met zo'n handige functie komt.

Filters

Het heeft een zeer briljante camera die ook veel filters bevat. Deze filters zijn best leuk en stellen je in staat om selfies te maken in zeer mooie filters.

Verberg verhalen

Je kunt nu tor-verhalen van specifieke vrienden in je vriendenlijst verbergen door ze te dempen.

Media downloaden

Je kunt alle foto's en video's downloaden die mensen op hun verhalen hebben geüpload.

Chatten

Nu kunt u rechtstreeks met uw vrienden praten.

Hoe installeren

Om deze app te installeren ga je eerst naar de instellingen van je telefoon.

Open nu de beveiligingsmap en schakel de onbekende bronnen in.

Ga nu naar de downloadlink en klik er dus op om het downloaden te starten.

Wacht tot de download is voltooid.

Ga naar bestandsbeheer en open vervolgens de Android-map.

Zoek hier naar het Snapchat mod apk-bestand.

Open de app en klik op de installatieknop die rechtsonder aanwezig is.

Je kunt nu genieten van alle functies van Snapchat.

Snapchat Mod Apk

Veelgestelde vragen

Q. Is deze app gratis?

Absoluut ja. Deze app is altijd gratis en bevat nooit enige vorm van kosten.

Q. Bevat het de anti-ban-functie?

Natuurlijk doet het. In tegenstelling tot de andere mod-apps, komt deze applicatie met een anti-verbod, zodat alle gebruikers er niet van verbannen worden omdat ze het illegaal gebruiken. Het zal altijd binnen uw bereik zijn.

Q. Kan ik nu verhalen opslaan zonder een vriend op de hoogte te stellen?

Ja, nu kun je alle verhalen downloaden zonder hun medeweten.

3.83 / 5 ( 317 votes )

Leave a comment

ApkModGet.com