Dragon City Mod Apk V22.3.2 Download Onbeperkt Alles 2022
Applicatie naam Dragon City Mod-apk
Uitgever Socialpoint
Genre Simulatie
Maat 109 MB
Laatste versie v22.7.0
MOD-info Een slag
Krijg het aan Google Play
Bijwerken August 24, 2022

Dragon City Mod Apk: Games spelen met een mix van actie en modern is leuk, Dragon City Mod Apk is een leuke game die in 2013 werd ontwikkeld om te spelen op Facebook- en iOS-apparaten door Social Point-ontwikkelaars. In het volgende jaar werd deze game opgeknapt en beschikbaar gemaakt voor Android-telefoons en tablets, dit jaar kreeg deze game veel bekendheid en populariteit.

 

Deze game was vooral gericht op tieners die geïnteresseerd zijn in het spelen van games die meer bieden dan alleen actie, je moet draken besturen en fokken op een drijvend eiland. In het jaar dat Dragon werd opgericht, werd het vooral onder tieners enorm populair.

Dragon City Mod Apk

 

Met dit spel kun je een stad van draken bouwen, verschillende soorten draken besturen en ze samen fokken om krachtige hybriden te verkrijgen. Je kunt je draken trainen voor een krachtig gevecht en ze laten concurreren met verschillende online concurrenten om hun kracht te laten zien. Je kunt dit spel eenvoudig downloaden op je tablet en Android-telefoons. Je kunt via internet verbinding maken met je vrienden om een ​​krachtig gevecht te hebben.

Ben je klaar om de meest verbazingwekkende ervaring van je leven te beleven, een verscheidenheid aan draken te fokken die samen zijn gefokt om robuuste draken te baren? Je krijgt de perfecte kans om te ontsnappen aan de harde realiteit en de wereld van gaming te betreden waar je alles onder controle hebt, je kunt je verzameling uitbreiden door verschillende draken te verzamelen en ze te laten vechten voor je nalatenschap.

Je kunt je eigen stad aanpassen en bouwen volgens je eigen wil; je kunt je draken in de stad verzamelen en een draak vestigen die op een drijvend eiland leeft! Deze game is een perfecte gelegenheid om jezelf af te leiden van je routinematige leven en dit als een leuke activiteit te hebben waar je je hele dag naar uitkijkt. Je kunt zelf een draak kiezen die het beste bij je vechtstrategie past. Er zijn 10 soorten draken die je kunt kruisen om een ​​sterkere hybride te produceren. Je kunt elke dag samenwerken met verschillende online spelers en nieuwe vrienden maken.

Dragon City Mod Apk

 

KENMERKEN

100 verschillende draken

Wij mensen houden van afwisseling en een spel zonder afwisseling spreekt ons niet aan. Dragon City heeft verschillende soorten Dragon die je kunt kiezen. Er zijn 100 verschillende draken waaruit je kunt kiezen.

Nieuwe avonturen

Elke dag beleef je een verscheidenheid aan avonturen, deze avonturen zijn interessant en houden spelers langer geïnteresseerd.

Bouw een stad

Je kunt de locaties overal in de stad aanpassen, je kunt ook je brood verdienen op een drijvend eiland.

Maak krachtige hybriden

Je kunt 10 verschillende drakensoorten samen fokken om een ​​schattige en krachtige hybride te baren.

Verkrijg nieuwe bevoegdheden

Je kunt efficiënt vechten om nieuwe krachten te krijgen die je zullen helpen een sterker gevecht aan te gaan.

Missies volbrengen

Je wordt gelanceerd met verschillende missies; elk is anders dan de vorige om spelers betrokken te houden.

Met vrienden spelen

Deze game geeft je een perfecte gelegenheid om opnieuw contact te maken met lang verloren vrienden tijdens een geweldige game.

Dragon City Mod Apk

 

NIEUWE FUNCTIES

Krijg veel beloningen

Je kunt extra beloningen krijgen voor je prestaties.

Dragon cool-downs overslaan

Je kunt de afkoelsessie van de draak overslaan en direct een aanval uitvoeren op de draak van de tegenstander.

Kies draken

Er staan ​​een aantal draken op de selectiekaart, je kunt er een kiezen die past bij jouw strijdbenadering.

Dragon City Mod Apk

HOE INSTALLEREN

De onderstaande stappen benadrukken duidelijk het proces om tot een succesvolle download te komen. Als u problemen ondervindt, moet u de volgende stappen precies volgen om uw agenda te volbrengen:

o download Dragon City, je moet eerst op de meegeleverde downloadlink klikken.
Wacht enige tijd, want het downloaden kan zich over een langere periode uitstrekken, afhankelijk van de snelheid van uw verbinding.
Wijzig de instellingen van je telefoon door onbekende bronnen in te schakelen in de beveiligingsinstellingen.
Klik na het downloaden op de knop Installeren.
Alsjeblieft! Download compleet.

Dragon City Mod Apk

4.29 / 5 ( 24 votes )

Leave a comment

ApkModGet.com