Family Island Mod Apk V2022178.1.19302 Download Onbeperkte Energie En Edelstenen
Applicatie naam Family Island Mod-apk
Uitgever Melsoft Games Ltd
Genre Gewoontjes
Maat 437 MB
Laatste versie v2023202.0.39143
MOD-info 2022178.1.19302 / Mod: onbeperkte energie, robijnen
Krijg het aan Google Play
Bijwerken December 27, 2023

Heb je ooit de drang gevoeld om naar een leven te gaan waar geen internet en technologie was en ook helemaal geen televisies. al het werk moet door mensen worden gedaan en er waren geen machines om mensen te vergemakkelijken. Family Island Mod Apk is een geweldige game die je meeneemt naar de wereld van de jaren 80 waar geen machines waren en alles met de hand moest worden gedaan.

je zult een ongelooflijk nieuwe game voelen en je ervaring zal veel beter worden naarmate je doorgaat met het verkennen van de game. Family Island Mod Apk heeft veel geweldige en interessante graphics die je het gevoel geven dat je in oudere eeuwen leeft en het geeft je een beeld van een heel eenvoudig leven waar er geen zorgen en stress waren vanaf het leven van vandaag.

Family Island Mod Apk is erg geliefd bij veel mensen vanwege de onderscheidende interface en krachtige gameplay. Family Island Mod Apk heeft veel andere missies beschikbaar, zoals je moet doen om een ​​gezin te helpen dat hun huis is kwijtgeraakt en je moet handmatig een volledige stad voor hen bouwen waar ze vreedzaam kunnen leven.

Family Island Mod Apk

Wat is Family Island-apk?

Family Island Apk neemt je mee naar een vreemd land dat in feite een onbewoond eiland is en je moet daar leven. je bouwt een volledige stad op dat eiland en installeert veel voorzieningen voor de mensen. Het basisverhaal van het spel is dat door een vulkaanuitbarsting een gezin hun huis is kwijtgeraakt en dat je een hele nieuwe plek voor ze moet bouwen zodat ze hun huis niet missen. Je moet ook veel middelen verzamelen, waaronder voedsel. Dit wordt een unieke en avontuurlijke gameplay voor jou.

Wat is Family Island Mod Apk?

Family Island Mod Apk zal je onbeperkte energie bieden die nuttig voor je zal zijn, omdat je veel hard werk zult doen in de oude stad en daar heb je energie voor nodig. U krijgt ook hulp op het gebied van geldelijke en financiële aspecten, zodat u niet zonder geld komt te zitten. De mod-versie zal ook elke advertentie voor u beperken.

Hoeveel MB is Family Island Mod Apk?

Family Island Mod Apk is een zwaar spel en is 377 MB groot.

Wiens dorp is verwoest?

Het dorp Bruce en Eva is verwoest door een vulkaan.

Is Family Island Mod Apk een offline spel?

Ja, Family Island Mod Apk is een offline spel en je kunt het spelen zonder internet.

Family Island Mod Apk

Functies

Bouw je eigen stad

In Family Island Mod Apk kun je je eigen stad bouwen en daar veel faciliteiten maken zodat de burgers ervan kunnen profiteren. Dit is een geweldige functie van het spel die je zal helpen om je stad extra speciaal te maken en al die items toe te voegen die nodig zijn. Je moet ervoor zorgen dat je van het onbewoonde eiland iets prachtigs en magisch maakt, zodat de burgers zich niet in de steek gelaten voelen en daarvoor moet je verschillende entertainmentspulletjes installeren en ook gebouwen maken.

Zoek eten om te eten

In Family Island Mod Apk kun je het voedsel zoeken dat je aan de burgers geeft om te eten en dit voedsel zal worden gebruikt voor de burgers die hun huizen hebben vernietigd en al hun gewassen zijn ook verwoest. Je moet dus weer de middelen krijgen en ervoor zorgen dat de mensen helemaal blij met je zijn. Je kunt ook naar verre oorden gaan en voedsel zoeken voor de mensen zodat ze iets te eten hebben

Upgrade en verbeter uw gebouwen

In Family Island Mod Apk moet je ook je gebouwen upgraden en verbeteren, want na de vulkaanuitbarstingen zijn alle gebouwen massaal verwoest en moet je ze opnieuw een kijkje geven zodat mensen hun werk kunnen hervatten. Je moet de gebouwen upgraden en hun waarde verhogen. Je krijgt geld dat je kunt gebruiken om de gebouwen en hun status te upgraden en te verbeteren en ze de moeite waard te maken om te leven.

Breid uw gebied uit en vergroot uw territorium

In Family Island Mod Apk moet je ook je gebied uitbreiden en ondertussen breid je ook je territorium uit. Op deze manier voegt u zoveel items en plaatsen toe en breidt u uw plaats geografisch uit. Op deze manier kunnen er meer mensen worden ondergebracht en kun je meer ruimte vinden om verschillende gebouwen en voorzieningen te bouwen. Meer territoriale gebieden zullen leiden tot een betere stadsopbouw en je hebt een welvarende stad nodig zodat de mensen niet lijden.

Herbouw een verwoest eiland en help een gezin

In Family Island Mod Apk moet je een verwoest eiland herbouwen en een gezin helpen dat al hun hoop heeft verloren omdat hun huis ernstig verloren is gegaan. Je moet ze nieuwe hoop geven en ze zo'n thuisland geven dat ze hun oude huis nooit zullen missen en de stad die je hebt gebouwd gaan waarderen en dit gaat er allemaal om hoe je vriendelijkheid en vrijgevigheid leert.

Oefen met leven als de jaren 80

In Family Island Mod Apk moet je oefenen om te leven zoals de mensen die in de jaren 80 leefden, want deze game gaat helemaal over het vergeten van de technologie en al het comfort en naar de tijd gaan waarin er geen luxe was en alles handmatig moest worden gedaan en met de hand. Dus je moet door dat leven. Het zal een nieuwe ervaring voor je zijn, omdat je voor zoveel nieuwe uitdagingen zult staan ​​waar oudere mensen mee te maken hebben gehad en je kon ze niet zien omdat de leeftijd van vandaag vergevorderd is.

Ga de strijd aan en geniet van een totaal nieuw leven

In Family Island Mod Apk zul je met veel problemen worden geconfronteerd en een totaal nieuw leven ervaren. Dit spel zal je dus veel nieuwe dingen leren en het zal je ook helpen om een ​​breder perspectief op het leven te krijgen. Je krijgt dus niet alleen entertainment, maar je zult ook veel nieuwe dingen leren die je veel zullen helpen in je leven.

Family Island Mod Apk

Mod-functies

Grenzeloze energie

Je zult genieten van onbeperkte energie en het energieniveau zal niet dalen als je in de aangepaste versie van het spel speelt.

Zoveel bronnen

Je kunt veel middelen krijgen door in de aangepaste versie te spelen, omdat deze versie je voldoende middelen zal bieden die je zullen helpen bij het maken van goede gebouwen in het spel.

Beperkte advertenties

Alle advertenties worden volledig beperkt en u hoeft zich geen zorgen te maken over advertenties die in uw gameplay worden afgespeeld.

Family Island Mod Apk

Conclusie

Dus, Family Island Mod Apk is een geweldig en fantastisch spel waarin je veel nieuwe concepten zult leren en de kans krijgt om het leven te ontdekken van die mensen die in de jaren 80 leefden. Je moet ook een stad stichten voor een dakloos gezin, zodat ze zich daar kunnen vestigen en van het eiland kunnen houden. Dus Family Island Mod Apk download en geniet van een totaal nieuwe gameplay.

Veelgestelde vragen

Q. Is Family Island Mod Apk gratis om te spelen?

Ja, Family Island Mod Apk is helemaal gratis om te spelen.

Q. Kan ik Family Island Mod Apk downloaden op mijn Android-tablet?

Ja, u kunt Family Island Mod Apk downloaden op uw Android-tablet.

4.34 / 5 ( 65 votes )

Leave a comment

ApkModGet.com